Hva er boligen min verdt?

Kort fortalt det du er villig til å selge for, og som noen andre er villige til å betale. Men å komme frem til dette er ikke alltid like lett.

E-takst fra megler

Meglere har fingeren på pulsen når det gjelder hva markedet er villig til å betale, og kan være gode sparringspartnere når du skal sette pris/verdivurdering.

Gratis, uforpliktende og du blir kontaktet via e-post

Verdiestimat fra Hjemla

Hjemla (tidligere Virdi) har landets mest avanserte verdiestimat for bolig. Disse er synlige for alle, så det er godt mulig at kjøpere sjekker dette når de vurderer boligen din. Hjemla besitter ikke all info om innhold og standard på boligen, så det kan være sprik mellom deres estimat og din faktiske boligverdi. Men verdt å sjekke ut.

Generell prisutvikling

Prisutvikling i bydelen din kan være en god indikasjon på hvor mye boligen er verdt. Du finner et estimat basert på forrige salgspris ganget med prisutvikling for bydelen din inne på boligprofilen. Dette estimatet tar ikke hensyn til om du gjorde et godt eller dårlig kjøp, så ta det med en klype salt.

Sammenlign med tilsvarende boliger

Undersøk totalpris og prisantydning til boliger som ligner på din m.t.p. standard, beliggenhet, størrelse, etasje og andre fasiliteter.

Hvilken pris er du fornøyd med?

Salg på Homies skjer uten budrunde så vi anbefaler at du setter et prisnivå du er godt fornøyd med, tenk på det som en “kuppepris”. Men husk, er det for høyt vil ingen by, og selger du gjennom Homies sparer du typisk 1-2% av salgssummen i reduserte salgskostnader og meglerprovisjon.